Ja lopuksi, moderni tulkinta vanhasta reseptistä; tuttu useimmille isoäideille. Tällä munaviiniespulalla näytät vanhemmalle sukupolvelle, että kaikki ei ollut ennen paremmin.
300ml munaviinaa
200ml kermaa
Kermapuristin
Kermasifoni
Vatkaa munaviini ja kerma yhteen, kunnes se on tasaista. Lisää tämä seos kermasifoniin ja laita se jääkaappiin lepäämään. Ennen munaviinan tarjoamista on tärkeää ravistaa kermasifonia hyvin, jotta nesteet sekoittuvat kunnolla.
Tyhjennä kaksi kermapuristinta kermasifoniin, jotta se voidaan tarjoilla oikealla paineella ja oikealla ilmavuudella.
Hyvä kahvikuppi ja paikallinen keksi täydentävät tätä täydellistä iltapäiväherkkua.
Jos haluat helpottaa joidenkin näiden reseptien valmistusprosessia, voit käyttää ainutlaatuista kermapuristinta yhdessä makupallojemme kanssa. Voit yksinkertaisesti laittaa makupallot kermapuristimeen ja lisätä eksoottisia makuja mihin tahansa ruokaan.